Σε απόσταση 17 χλμ δυτικά των Δελφών ο Ορειβατικός Σύλλογος Άμφισσας σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών δημιούργησε και οργάνωσε το Αναρριχητικό πεδίο Άγιος Κωνσταντίνος - «Πόρτες». 

Σχεδιασμένο σε κατάλληλο ασβεστολιθικό βράχο ,το αναρριχητικό πεδίο περιλαμβάνει 4 επί μέρους πεδία και συνολικά 76 διαδρομές οργανώθηκε δε με τέτοιο τρόπο ώστε η αναρρίχηση να είναι ασφαλής, άνετη και ευχάριστη για όλους. 

Όλες οι αναρριχητικές διαδρομές είναι καλά και πυκνά ασφαλισμένες ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας το οποίο κυμαίνεται από 4 έως 7b και σε προτρέπουν να γνωρίσεις την αναρρίχηση τόσο σαν άθλημα όσο και σαν αναψυχή. Είναι ένα όμορφο πεδίο με sport διαδρομές, ύψους μέχρι και 25 μέτρων κατάλληλο ακόμη και για αρχάριους αναρριχητές. Όσοι έρχονται εδώ μένουν ενθουσιασμένοι καθώς βρίσκουν αυτό που τους ικανοποιεί, είτε είναι αρχάριοι είτε αθλητές επιδόσεων. 

Το Nidimos Hotel συνεργάζεται με έμπειρους εκπαιδευτές που θα σχεδιάσουν και θα επιλέξουν την κατάλληλη για σας διαδρομή, θα σας γνωρίσουν την τεχνική και θα ανέβουν μαζί σας.